Verblijven op Lauwersoog

Verblijven op Lauwersoog kan op meerdere locaties aan het Nationaal Park Lauwersmeer. Er zijn een aantal verblijven in Lauwersoog zeer de moeite waard om hier langs te gaan of om bijvoorbeeld een huisje te boeken voor een dag of een lang weekend. Zo kunt u kiezen tussen, Camping Lauwersoog, Landal Suyderoogh, Landal Esonstad en Vakantiehuizen De Lauwer.

 

basic-00000162386

Camping Lauwersoog

Camping Lauwersoog is een camping die vlak bij het dorpje Lauwersoog ligt. Het is een camping die erg geschikt is voor kinderen en volwassenen. De camping bied mogelijkheden om veel activiteiten te doen of juist de rust te zoeken op een camping die gericht is op de natuur. Deze natuur camping heeft onder andere genoeg plaatsen voor caravans, campers of tenten.

Reserveren Lees meer…

logo-SOH

Landal Suyderoogh

Landal Suyderoogh is een bungalow park opgebouwd door Landal Greenparks dat dicht bij Lauwersoog ligt. Landal Suyderoogh bied allerlei verschillende bungalow huisjes voor verschillende aantal personen en gemakken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bungalow voor 4 personen standaard of een bungalow voor 6 personen met een uitmuntent comfort.

Reserveren Lees meer…

 

logo-ESD

Landal Esonstad

Ook Landal Esonstad is een park dat gebouwd is door Landal Greenparks dat ook dicht bij Lauwersoog ligt. Landal Esonstad moet een klein stadje voorstellen dat in alle periodes geopend is. Landal Esonstad bied huisjes aan van allerlei soorten en maten. Dit omvat onder andere een 4 persoons huisje tot 10 personen of meer. Zo heb je tussen de huisjes ook nog keuze uit comfort, luxe of extra luxe.

Reserveren Lees meer…

media_55_22679_w400_h400_fit

Vakantiehuizen De Lauwer

Vakantiehuizen De Lauwer heeft zich gevestigd direct aan het Lauwersmeer en je loopt zo vanaf het grasveld achter je eigen huisje dat over gaat in een klein strand zo het Luawersmeer in. De woonkamer van de huisjes hebben een ruimte van ca. 35 m² en zijn allemaal voorzien van banken, een televisie en eettafel voor zes personen. In de keuken vind je een vierpitsgasfornuis, koelkast, combimagnetron en een koffiezetapparaat. Natuurlijk heb je in de badkamer een toilet, douche en wasbak.

Reserveren Lees meer…