Bij een camping aan het water, denken mensen vaak aan Friesland. Maar wist u dat de prachtigste kampeerplaatsen aan de zee feitelijk in Groningen liggen?

Wat te doen op Camping Lauwersoog?

Kamperen aan het water op een 5 sterren: Friesland?

Bij een camping aan het water, denken mensen vaak aan Friesland. Maar wist u dat de prachtigste kampeerplaatsen aan de zee feitelijk in Groningen liggen?

Camping Lauwersoog was niet voor niets Camping van het Jaar!

Kamperen doet u op een van de vier soorten kampeerplaatsen. Deze liggen aan het water, tussen het Lauwersmeer en de Waddenzee. Welke plek het precies wordt, hangt af van uw voorkeur voor luxe of basic, groot of klein, privacy of levendig etc. U bepaalt. Maar één ding is zeker: Kamperen bij Nationaal park Lauwersmeer zorgt voor een onvergetelijke vakantie aan het water.

Bungalow met Friese Sûkerbôle of Groningse Oalwief

Op camping Lauwersoog hoeft u niet te kiezen tussen de lekkernijen Sûkerbôle of Oalwief en de kreten ‘Er gaat niets boven Groningen’ of ‘Fryslân boppe’. Bij ons staan de bungalows gewoon op de grens van Groningen en Friesland. De enige keuze die u maakt, is die tussen een Trekkershut, Strandchalet of Campingcottage.

Vakantie aan het water op BEST CAMPING 2014

Sommige van deze vakantiehuizen staan iets dichter bij Friesland dan andere bungalows, maar de zilte zeelucht die u er inademt is hetzelfde. De Trekkershutten en Strandchalets staan direct aan het Lauwersmeer. De Campingcottages staan op het levendige gedeelte van het recreatiecentrum. Voor welke bungalow u ook kiest, de vakantiehuizen op camping Lauwersoog zijn perfect als uitvalsbasis voor uw actief ontspannen vakantie in Friesland én Groningen.

Chalets

Pal aan het Lauwersmeer liggen onze nieuwe Strandchalets. Voorzien van een ruime veranda en schuifpui, kunt u optimaal genieten van het uitzicht over het Lauwersmeer.

Comfortabel uitgevoerd voor 5 personen met badkamer, complete keuken, 2 slaapkamers en een parkeerplaats bij het chalet. Een top accommodatie op een top locatie!

 

Trekkershutten

Vanuit uw trekkershut genieten van Nationaal Park Lauwersmeer.
Bijna al onze trekkershutten liggen pál aan het Lauwersmeer en zorgen voor het ultieme buitengevoel.

Onze 4-persoons hutten zijn uitgevoerd met een eenvoudig kooktoestel, 2 stapelbedden en een eettafel met stoelen.
Wat u er gratis bij krijgt is een grandioos uitzicht vanaf uw veranda!

 

Campingplaatsen

Bij een camping aan water denken de meeste mensen aan de provincie Friesland. Maar wist u dat de mooiste campingplaatsen aan water feitelijk in Groningen liggen vlakbij de zee? Camping Lauwersoog ligt io de grens van de twee Noordelijke provincies waardoor u niet hoeft te kiezen tussen lekkernijen Sûkerbôle of Oalwief en de kreten ‘Er gaat niets boven Groningen’ of ‘Fryslân boppe’.

De campeerplaatsen hebben een mooie maar toch rustige ligging centraal op de camping die te vinden is in de buurt van de sanitaire voorzieningen. Welke campeerplaats u verkiest hangt af van uw persoonlijke voorkeur voor basic of luxe, klein of groot, bedrijving of privacy. Op Lauwersoog bent u van alle gemakken voorzien met onder andere een restaurant, supermarkt, wasserette, museumhaven, indoor- en buitenspeeltuin en terras aan het prachtige Lauwersmeer.

Klik hier om online te reserveren

Lees meer